jump to navigation

~Galben~ Noiembrie 7, 2009

Posted by David Raluca in Lovely colours.
Tags: , , , , , , , , , ,
trackback

Culoarea galben este cea mai calda, cea mai expansiva si poate cea mai insufletita culoare. Galbenul este intens, amplu si orbitor ca un suvoi de metal topit, fiind greu de stins el se revarsa mereu. Galbenul reprezinta razele soarelui ce strabat azurul ceresc avand puterea divinitatilor din lumea cealalta.

Galbenul este o culoare masculina, o culoare  a luminii si a vietii, fara a putea tinde spre intunecare. Acest lucru a fost foarte bine observat de Kandinski: „Galbenul are o asemenea nazuinta spre lumina incat nu poate sa existe galben foarte inchis. Putem spune deci ca intre alb si galben este o afinitate profunda, fizica.”

Galbenul este simbolul tineretii si al nemurii divine. El este culoarea zeilor. Lumina de aur devine uneori o cale de comunicare cu sens dublu, un mijloc intre oameni si zei.

Culoarea galben stimuleaza sistemul nervos central, mareste capacitatea digestiva, imbunatateste tonusul facandu-ne sa ne simtim in forma. Cea mai importanta actiune a  sa este aceea de a ameliora digestia.

raluca

raluca (1)

raluca (2)

raluca (3)

raluca (4)

raluca (5)

raluca (6)

raluca (7)

raluca (15)

raluca (10)

raluca (11)

raluca (12)

raluca (13)

raluca (14)

 

Pentru orice intrebare sau informatie trimiteti un e-mail la mraluca_selena@yahoo.com .NU FOLOSESC MESSENGER-UL,incerc sa va raspund prin e-mail in cel mai scurt timp!

Anunțuri

Comentarii»

1. Jean - Ianuarie 16, 2010

Fataaaaaa…… ai scame-n creier?! Tu numai despre culori stii sa vorbesti? Atat ai invatat? Ia si mai citeste… un ziar macar, sa nu-ti cer prea mult.. pffff… aaaa… nu mai fa poze cu masinile pe care le prezinti pe la show-room-uri…

David R M - Ianuarie 16, 2010

Este un blog personal,presupun ca imi dai voie sa postez ce doresc nu?

2. David R M - Ianuarie 16, 2010

Avand in vedere ca lasi impresia ca „dai lectii” trebuia sa-ti dai seama ca nu sunt scrise de mine,ci luate de pe alte site-uri.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: