jump to navigation

Conturile mele REALE!/My real accounts! decembrie 27, 2009

Posted by David Raluca in My life.
Tags: , , , , , , , , , , , ,
trackback

HI5!

http://davidralu.hi5.com

FACEBOOK!

http://www.facebook.com/selenaraluca

MYSPACE!

http://www.myspace.com/mraluca-selena

TAGGED!

http://www.tagged.com/altaubebe

ORKUT!

http://www.orkut.com/Main#Profile?uid=9796560618108195564

FACES!

http://www.faces.md/RalucaSelena

NEOGEN!

http://www.neogen.ro/RalucaSelena

YOUTUBE!

www.youtube.com/user/selenamarijaraluca

4VIP!

http://www.mraluca-selena.4vip.ro

PLUSIC!

http://plusic.ro/David R M

Pentru orice intrebare sau informatie trimiteti un e-mail la mraluca_selena@yahoo.com .NU FOLOSESC MESSENGER-UL,incerc sa va raspund prin e-mail in cel mai scurt timp!

Reclame

Comentarii»

1. ioana - ianuarie 17, 2010

din clipu’asta am intzeles 2 chestii: ca iti plac cizmele albe si ca intradevar au motive sa-ti fure pozele. dar nu intzeleg de ce te supara asa de mult chestia asta. pana la urma tot ei ies in pierdere. cei cu care vorbesc isi vor da seama la un moment dat de veridicitatea lor si atunci le va parea rau. asa ca nu-ti mai fa nervi degeaba. ia-o ca pe un compliment.
mult succes in continuare,
ioana

David R M - ianuarie 18, 2010

Nu e vorba ca ei ies in pierdere.Ma deranjeaza faptul ca pozele mele apar pe toate site-urile deochiate fara acordul meu,sau unele persoane isi fac profil cu pozele mele ba chiar si cu numele meu si vorbesc vulgar si jignesc oameni care nu au nicio vina.Cand ma vede lumea pe strada evident ca va spune ca eu am fost.Nu as spune asta daca nu mi s-ar fi intamplat.Am observat ca cu toate astea nu e de glumit dar ce pot sa fac?

ab ba - ianuarie 26, 2010

Ești fotomodel – trebuia să te aștepți la așa ceva. Oricum nu poți să faci nimic despre pozele deja obținute. Chiar îți ocupă așa mult timp persoanele care comunică cu „clonele”? Se bagă lumea în seama (mai mult decât înainte) când e în preajma ta?
Iar despre siturile (probabil așa e corect în română) deocheate ce crezi că poți face? Britney Spears nu a fost în stare să facă nimic când era imaginea Pepsi (n-am auzit ca Pepsi/Jive Records să facă ceva). A plâns o vreme (declarații proprii) și s-a maturizat (puțin). Alții (presupunând lipsa snobismului) la fel. Unii s-au folosit de metode ilegale și au avut probleme legale sau atacuri DDOS și alte probleme tehnice.

Revenind la problema ta cu imaginile de pe siturile deocheate nici măcar în Coreea de Nord (doar armata are internet) nu e posibil. E doar o problema de cultură. Dacă „apari” pe portaluri pentru adulți poți fi „mândră” de imaginea ta că nu e promovare forțată. Presupunând că ai „rezolva” clonele ce vei face cu paginile dinamice pentru promovarea tuturor „servicilor” la limita legalității? Acolo și cei care fac filme porno* au renunțat (nu poți cere un nivel de educație și să le poți vinde prostii). Rețelele respective sunt câteodată crimă organizată serioasă (cei care o fac cu scopul de a „spăla” alte venituri cu risc mai ridicat).

*filmele par pentru minori, miturile trebuie sa fie ieftin de realizat, mai ieftine cu măcar 25% decât filmele pentru adulți (conforme cu realitatea, mulți nu înțeleg ce văd)

Unele rețele sociale sunt create doar cu scopul de a vinde adrese de mail valide și imaginile utilizatorilor la servicii „deocheate”. Majoritatea au o securitate așa de „avansată” că nici măcar nu trebuie să-ți dai acordul ca cineva care face aplicații „3rd-party” să-ți culeagă tot ce ai privat. Iar cele care sunt date în judecată de guvern că sunt suficient de mari să prezinte pericol social (facebook, myspace) nu implementează decât „ceva”.

Nu am niciun sfat, dar ar trebui să înveți că sfaturile altora nu valorează nimic (dacă le înțelegi nu prea ai nevoie de ele):
http://mashable.com/2009/03/24/pixazza/
Exagerează cu reclame în imaginile publice (așa clonele vor avea probleme în a aborda persoane în „numele” tău)
Tweeter

2. ramo - ianuarie 23, 2010

adevarul este ca esti frumoasa si normal ca unele persoane prefera sa se ascunda dupa o „masca”
eu zic sa nu te opresti din ceea ce faci pentru ca faci bine!

ramo:)


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: